Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням як процесуальна функція прокуратури України - Карабаджак, Катерина Вячеславівна; Карабаджак, К. В.; Karabadzhak, Kateryna V. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
У статті досліджено правову природу процесуального керівництва досудовим розслідуванням. Проаналізовано можливість та необхідність законодавчої регламентації поняття «процесуальне керівництво досудовим розслідуванням». Співставлено процесуальне керівництво та прокурорський нагляд в діяльності органів прокуратури.

The article examines the legal nature of the procedural direction of the pre-trial investigation. The possibility and necessity of legislative regulation of the concept of “procedural management of pre-trial investigation” is analyzed. Procedural guidance and prosecutor supervision in the activities of the prosecution authorities are compared.
Карабаджак К. В. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням як процесуальна функція прокуратури України / К. В. Карабаджак // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 208-214.
Keywords: процесуальне керівництво; прокурорський нагляд; процесуальна функція органів прокуратури; повноваження працівників органів прокуратури; досудове розслідування; procedural function of the prosecution authorities; powers of the prosecution authorities; pre-trial investigation; procedural guidance; prosecutor supervision; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE