Деякі особливості муніципального управління в Лондоні - Мішина, Наталя Вікторівна; Мишина, Наталья Викторовна; Mishina, Natalya V. (Одеса : Юридична література, 2004)
У статті автор характеризує муніципальне управління в Лондоні, яке було реформовано у 2000 р. Актом «Про муніципальне управління Великого Лондону». Особлива увага звертається на вибори Асамблеї та мера Лондону, на функціонування муніципальних органів Сіті та 32 бургів Лондону, та пропонується спостереження за результатами реформи. Це є особливо актуальним у контексті того, що в Україні триває муніципальна реформа.
Мішина Н. В. Деякі особливості муніципального управління в Лондоні // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. О. Баймуратов (заст. голов. ред.), Л. Р. Біла [та ін.] – МОН України, ОНЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2004. - Вип. 22. – С. 229-233.
Keywords: концепція адміністративної реформи; муніципальне управління в Лондоні; Муніципальна рада Корпорації Лондон; Лорд-мер; Асамблея Лондону; Акт "Про муніципальне управління Великого Лондону"; концепция административной реформы; муниципальное управление в Лондоне; Муниципальный совет Корпорации Лондон; Лорд-мэр; Ассамблея Лондон; Акт "О муниципальном управление Большого Лондона"; administrative reform concept; municipal management in London; London Corporation Municipal Council; Lord Mayor; London Assembly; Act "On the municipal management of the Greater London"