Складні прикметники з числівниковою основою в давньоукраїнській мові - Коца, Р. О.; Коца, Руслана Олександрівна; Kotsa, Ruslana (My University, 2016)
У статті здійснено семантико-структурний аналіз складних прикметників з першою числівниковою основою, виявлених у пам’ятках давньорусько-української мови XI – XIII ст. Охарактеризовано семантику, основні структурні моделі та стилістичні особливості таких похідних.

The semantic and structural analysis of the compound adjectives with the first numeral component fixed in Ukrainian monuments of the 11-13th centuries are performed in this article. Semantics, main structural types and stylistic features of such derivates are described.
Коца Р. О. Складні прикметники з числівниковою основою в давньоукраїнській мові / Р. О. Коца // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 8. - С. 102-109.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; семантика; структурний тип; складні прикметники; композити; числівникова основа; semantics; structural type; compound adjective; composites; numeral component