Сучасна проблематика здійснення адвокатської діяльності - Климишина, А. Є. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито актуальні питання сучасної проблематики здійснення адвокатської діяльності. Проаналізовано основні напрями та підходи щодо висвітлення вказаної проблематики.
Климишина А. Є. Сучасна проблематика здійснення адвокатської діяльності / А. Є. Климишина // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 143-144.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; пандемія COVID-19; воєнний стан