Правосуддя, що відповідає уявленням про справедливість, у кримінальному провадженні - Зеленський, С. М.; Зеленский, С. Н.; Zelenskiy, S. M. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена визначенню напрямів оцінювання кримінального судочинства з позиції його відповідності уявленням про справедливість.
Зеленський С. М. Правосуддя, що відповідає уявленням про справедливість, у кримінальному провадженні / С. М. Зеленський // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 269-275.
Keywords: засади; право на справедливий суд; права і свободи людини; правосуддя; концепт справедливості; принципы; право на справедливый суд; права и свободы человека; правосудие; концепт справедливости; principles; right to a fair trial; human rights and freedoms; justice; concept of justice