Новітні кримінально-правові дослідження – 2017 - (:unkn) unknown (Миколаїв : Іліон, 2017)
До збірника наукових праць увійшли матеріали, які були представлені у вигляді доповідей під час проведення Міжнародної наукової Інтернет- конференції «Новітні кримінально-правові дослідження – 2017». Автори наукових праць, якими виступили як відомі дослідники кримінально-правових проблем, так і молоді науковці досліджують актуальні питання становлення, сучасного стану і перспектив подальшого розвитку кримінального права та інших суміжних галузей права та окремих юридичних дисциплін кримінально -правового циклу, пропонуючи власні концепти вирішення нагальних проблем, сформованих соціальним викликом сьогодення. Видання присвячене 20-й річниці заснування Національного університе- ту «Одеська юридична академія».
Новітні кримінально-правові дослідження – 2017 : збірник наукових праць / відп. ред. д-р юрид. наук, проф. О. В. Козаченко. — Миколаїв : Іліон, 2017. — 386 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; судова реформа; національна безпека; поведінка правопорушника; незаконне проведення аборту; запровадження відновного правосуддя; кримінальний проступок; кримінально-правова ідеологія; кримінально-правові дослідження; кримінальні правопорушення; розтрата майна; кримінальна відповідальність; заходи кримінально-правового впливу; квалификация преступления; види пред'явлення; повноваження прокурора; кримінальне провадження щодо неповнолітніх; кримінальне првадження; інститут медіації; форми протидії девіантним проявам; уголовно-правовая идеология; демократія; права людини; громодянське суспільство; законотворчий процес; правова культура; поняття правовідносин; земельне законодавство Радянської України; адміністративно-правовое регулювання; свобода слова; суспільна шкідливість