Ритмическая гимнастика в процессе физического воспитания студентов - Антипова, Ж. И. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті викладається зміна рівня фізичної підготовленості та працездатності студенток під впливом вправ ритмічної гімнастики різної спрямованості. Проаналізовано вплив ритмічної гімнастики на процес фізичного виховання студентів.
Антипова Ж. И. Ритмическая гимнастика в процессе физического воспитания студентов / Ж. И. Антипова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.478-479.
Keywords: фізичне виховання; студентки; ритмічна гімнастика; фізична підготовленість; працездатність