Маркетингові дослідження як інструмент розробки концепції інвестиційного проекту - Лебедева, Н. А. (My University, 2020)
У статті розглянуто особливості та основні положення методології етапного розвитку мультимодальної транспортної мережі, а також методику процесу формування інформаційної бази даних для підтримки прийняття рішень під час створення інвестиційного проєкту розвитку МТМ і/або її елементів. Для якісного проведення маркетингових досліджень необхідно розробляти й упроваджувати в транспортно-логістичних центрах України автоматизовані системи моніторування технічного стану елементів МТМ і технологію їх роботи в режимі реального часу з проведенням аналізу і синтезу результатів, що дасть змогу більш ефективно і своєчасно вирішувати перспективні проблеми етапного розвитку транспортної системи країни. Проведений маркетологами якісний аналіз технічного стану елементів системи в режимі реального часу дає змогу реалізувати пошук найбільш ефективних заходів, що впливають на зміну структури і потужності досліджуваної системи і, як наслідок, впливати на формування сфери ефективних альтернатив її розвитку. Вирішення поставлених завдань маркетингових досліджень дасть змогу істотно підвищити ефективність роботи й економічну привабливість мультимодальної транспортної мережі України для перевезень міжнародного транзиту.
Лебєдєва Н. А. Маркетингові дослідження як інструмент розробки концепції інвестиційного проекту / Н. А. Лебєдєва // Наукове фахове видання України (економічні науки) Інтелект ХХІ. – 2020. – Вип. 1. – С. 55-59. URL: http://www.intellect21.nuft.org.ua/journal/2020/2020_1/9.pdf
Keywords: мультимодальна транспортна мережа (МТМ); вузол (МТВ); коридор (МТК); ланка (МТЛ); моніторинг; інвестиційний проєкт; системна модель; методологія; інновації