Принципи антропологічної парадигми права - Завальнюк, В. В.; Zavalnyuk, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджено принципи антропологічної природи права. Значна увага приділена визначенню сутності принципів антропоцентризму, натуралізму, антропометризму, антропоморфізму
Завальнюк В. В. Принципи антропологічної парадигми права / В. В. Завальнюк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 473-477.
Keywords: парадигма права; юридична антропологія; парадигма; праворозуміння; юридическая антропология; правопонимание; paradigm of law; principles; legal anthropology; understanding of law