Дослідження піратства в роботах вчених кафедри права інтелектуальної власності та корпоративного права НУ «ОЮА» - Грігор’янц, Галина Ігорівна (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню піратства, його специфічних ознак та проблем, що виникають в процесі захисту інтересів авторів (правовласників), що здійснювалось вченими кафедри права інтелектуальної власності та корпоративного права НУ «ОЮА».
Грігор'янц Г. І. Дослідження піратства в роботах вчених кафедри права інтелектуальної власності та корпоративного права НУ «ОЮА» / Г. І. Грігор'янц // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 27. – С. 154-157.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; піратство; контрафакція; автори; правоволодільці; користувачі; авторське право та суміжні права; порушення авторських та суміжних прав; piracy; counterfeiting; authors; rightholders; copyright and related rights; violation of copyright and related rights