ІТ-відносини та субсидіарне застосування норм цивільного законодавства - Фасій, Богдан Володимирович (Одеса : Фенікс, 2017)
У статті розглядаеться субсидіарне застосування норм цивільного законодавства до ІТ-відносин, які регулюються нормами іншого законодавства.
Фасій Б.В. Реформа ІТ-відносини та субсидіарне застосування норм цивільного законодавства / Б.В. Фасій / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 100-103.
Keywords: ІТ-відносини; субсидіарне застосування норм; нерезиденти; ІТ-право; цивільне законодавство