Захист прав осіб з інвалідністю під час пандемії COVID-19 в Україні - Зубарева, Антоніна Євгенівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті зазначено, що фахівці з прав людини ООН закликають владу під час пандемії і надалі тісно консультуватись із людьми з інвалідністю та організаціями, які їх представляють, і активно залучати їх до процесу прйняття рішень про заходи ефективного реагування , які їх стосуються.
Зубарева А. Є. Захист прав осіб з інвалідністю під час пандемії COVID-19 в Україні / А. Є. Зубарева // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 133-137.
Keywords: особа з інвалідністю; Конвенція про права осіб з інвалідністю; COVID-19; Моніторингова місія ООН з прав людини