Місце закритого конкурсу в інституті публічної обіцянки винагороди - Янчева, Карина Іванівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Виходячи з вище зазначеного матеріалу статті, зазначено, що нема однієї думки щодо питання відношення закритого конкурсу до публічної обіцянки винагороди. На думку автора, закритий конкурс має місце там, де він буде являти собою суму окремих договорів, які укладаються з кожним із учасників, котрі мають право на оплату виконаної роботи незалежно від зайнятого ними місця на конкурсі і від прийняття оціночного рішення взагалі.
Янчева К. І. Місце закритого конкурсу в інституті публічної обіцянки винагороди / К. І. Янчева // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 131-133.
Keywords: публічна обіцянка винагорода; без оголошення конкурсу; недоговірне зобов'язання; односторонній правочин; судова практика; проблемні питання