Поняття та структура об’єкта злочинів у сфері службової діяльності - Михайленко Дмитро Григорович; Mychailenko D.G. (Одеса: Юридична література, 2012)
У статті досліджуються поняття та структура об’єкта злочинів, передбачених розділом ХVІІ КК, як групи охоронюваних правовідносин. Пояснюється ідея диференціації кримінально-правової охорони служби в публічній та приватній сферах. Проводитися відмежування за об’єктом злочинів у сфері службової діяльності від злочинів проти порядку управління.
Михайленко Д. Г. Поняття та структура об’єкта злочинів у сфері службової діяльності / Д. Г. Михайленко // Актуальні проблеми держави і права : збірник наукових праць. Вип. 67 / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін. ; відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юридична література, 2012. – С.521-531.
Keywords: суспільні відносини; об'єкт злочину; злочини у сфері службової діяльності; злочини проти порядку управління; общественные отношения; объект преступления; преступления в сфере служебной деятельности; преступления против порядка управления; public relations; object of the crime; crimes in the sphere of service activity; crimes against public order