Проблеми реалізації інституту медіації - Матвійчук, В. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджено теоретико-правові основи становлення та розвитку інституту медіації в Україні. Визначено концепції й принципи процесу медіації як альтернативного правового способу вирішення конфлікту.
Матвійчук В. В. Проблеми реалізації інституту медіації / В. В. Матвійчук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.378-381.
Keywords: медіація; медіатор; конфлікт; принципи медіації; вирішення спору