Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Безпека життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Безпека життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій Ташматов Вячеслав Абдуллайович . 2. Робоча програма навчальної дисципліни Безпека життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій Ташматов Вячеслав Абдуллайович . 3. Єрмакова С.С., Ташматов В.А. Конспект лекцій з дисципліни «Безпека життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій» (Галузь знань – 05; Соціальні та поведінкові науки; Спеціальність – 053 Психологія; Освітній ступінь – Бакалавр) / С. С. Єрмакова, В. А. Ташматов; Міжнародний гуманітарний університет – О.: МГУ, 2024. – 133 с. 4. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса: МГУ, 2024. 32 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Безпека життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій", зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29381