Конфлікт чи взаєморозуміння ? - Войцехівська, Н. К.; Войцеховская, Н. К.; Voitsekhivska, N. К. (Одеса : Гельветика, 2014)
Статтю присвячено дослідженню складнопідрядних речень із підрядним умови як синтаксичним засобам, які передають діаметрально протилежні значення згоди й заперечення, а отже, формують консенсусний і конфліктно зорієнтований дискурси.
Войцехівська Н. К. Конфлікт чи взаєморозуміння ? / Н. К. Войцехівський // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 32-35.
Keywords: діалогічний дискурс; згода; конфлікт; порозуміння; складнопідрядне речення; взаимопонимание; диалогический дискурс; конфликт; сложноподчиненное предложение; согласие; dialogical discourse; conflict; consent; mutual understanding; complex sentence