Про співвідношення приватного та публічного у кримінальному праві ФРН: історичний екскурс - Дзюба, Анастасія Юріївна; Дзюба, А. Ю.; Dziuba, Anastasiia Yu. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
Розглянуто історичні аспекти розмежування приватного та публічного у процесі формування кримінального права ФРН. Наведено погляди учених з Німеччини та вітчизняних дослідників у питаннях співвідношення приватного і публічного права у інституціональному виокремленні кримінального права ФРН.

The article summarizes the historical aspects of the distinction between private and public in the process of formation of the criminal law of Germany. The paper considers the views of scientists from Germany and researchers- residents of our country in the questions of the relationship between private and public law in the institutional allocation of criminal law of Germany.
Дзюба А. Ю. Про співвідношення приватного та публічного у кримінальному праві ФРН: історичний екскурс / А. Ю. Дзюба // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 137-143.
Keywords: приватне право; публічне право; кримінальне право ФРН; private law; public law; criminal law of the FRG; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE