Теорія інформації та кодування : навчально-методичні рекомендації - Бойко, Віктор Дмитрович; Бойко, В. Д.; Бойко, Виктор Дмитриевич; Boiko, Viktor D.; Василенко, Микола Дмитрович; Василенко, М. Д.; Василенко, Николай Дмитриевич; Vasylenko, Mykola D.; Слатвінська, Валерія Миколаївна; Слатвінська, В. М.; Слатвинская, Валерия Николаевна; Slatvinska, Valeriia M. (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Теорія інформації та кодування» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Теорія інформації та кодування» допоможе студентам розвинути навички освоєння методики вирішення різних завдань, пов'язаних з процесами отримання, передачі, зберігання і використання інформації. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «Кібербезпека».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Теория информации и кодирования» разработаны в соответствии с учебным планом, состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, вопросов к самоконтролю, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Теория информации и кодирования» поможет студентам развить навыки освоения методики решения различных задач, связанных с процессами получения, передачи, хранения и использования информации. Материалы предназначены для студентов факультета кибербезопасности и информационных технологий Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальности «Кибербезопасность».

Educational and methodological recommendations for the course "Theory of information and coding" are developed in accordance with the curriculum, consist of a curriculum of the course, guidelines for practical exercises, questions for self-control, assignments for independent work, a list of recommended literature. Studying the discipline "Theory of Information and Coding" will help students develop skills in mastering the methodology for solving various problems associated with the processes of receiving, transferring, storing and using information. The materials are intended for students of the Faculty of Cybersecurity and Information Technologies of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialty "Cybersecurity".
Бойко В. Д. Теорія інформації та кодування : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти кваліфікації бакалавр факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) / В. Д. Бойко, М. Д. Василенко, В. М. Слатвінська. - Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. - 34 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology