Право на відновлення дії патенту за законодавством України та Російської Федерації - Басай, Олег Вікторович (My University, 2013)
У статті розглянуто умови відновлення дії патенту відповідно до законодавства України та Російської Федерації. Розкрито поняття та умови реалізації права післякористування.
Keywords: патент; відновлення дії патенту; право післякористування; дострокове припинення дії патенту; використання винаходу; корисної моделі; промислового зразка; восстановление действия патента; право послепользования; досрочное прекращение действия патента; использование изобретения; полезной модели; промышленного образца; the patent; the patent renewal; early termination of the patent; the use of an invention; utility model and industrial design