Порівняння понять «кримінальний закон», «закон про кримінальну відповідальність» та «кримінальне законодавство» - Кузембаєв Олександр Сергійович; Кузембаев Александр Сергеевич; Kuzembaiev A.S. (My University, 2013)
Стаття присвячена дослідженню місця і ролі, а також взаємодії понять «кримінальний закон», «закон про кримінальну відповідальність» та «кримінальне законодавство» в кримінальному праві України. Обґрунтовується необхідність розмежування, а також ототожнення деяких даних понять.

В статье рассматривается место и роль, а также взаимодействие понятий «уголовный закон», «закон об уголовной ответственности» и «уголовное законодательство» в уголовном праве Украины. Обосновывается необходимость разграничения, а также отождествление некоторых данных понятий.

The article is devoted a place and role and co-operation of concepts "criminal law", "law of criminal responsibility" and "criminal statute" in criminal law of Ukraine. A differentiating necessity is grounded and equation of some concepts as well.
Кузембаєв О. С. Порівняння понять «кримінальний закон», «закон про кримінальну відповідальність» та «кримінальне законодавство» / О. С. Кузембаєв // Порівняльно-аналітичне право – електронне наукове фахове видання юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет». – 2013. – № 2. – С. 300-303 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://pap.in.ua/2_2013/Kuzembaiev.pdf
Keywords: кримінальний закон; закон про кримінальну відповідальність; кримінальне законодавство; кримінальний кодекс; акти амністії; уголовный закон; закон об уголовной ответственности; уголовное законодательство; уголовный кодекс; акты амнистии; criminal law; law of criminal responsibility; criminal statute; criminal code; acts of amnesty