Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Дискретна математика" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Дискретна_математика. Комплексне завдання. 2. Дискретна математика. Опорний конспект. 3. Запитання. Дискретна математика. 4. Стрелковська І. В., Григор’єва Т. І., Паскаленко В. М. Дискретна математика: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання]. Одеса, 2025. 18 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Дискретна математика" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32248