Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови» для студентів 3-4 курсу заочної форми навчання факультету лінгвістики та перекладу - Першина, Любов Володимирівна; Донець, Поль Миколайович; Рожелюк, Ірина Ярославівна (Одеса : Міжнар. Гуманітар. Ун-т, 2022)
Надані методичні вказівки містять рекомендації та опорний матеріал для самостійної роботи студентів 3 курсу факультету лінгвістики та перекладу з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови».
Першина Л. В. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови» для студентів 3-4 курсу заочної форми навчання факультету лінгвістики та перекладу / Л. В. Першина, І. Я. Рожелюк, П. М. Донець. – Одеса : Міжнар. Гуманітар. Ун-т, 2022. – 34 с.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Методичні вказівки