Проектний менеджмент : навчально-методичний посібник - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Горбаченко, С. А.; Горбаченко, Станислав Анатольевич; Horbachenko, Stanislav A. (Одеса : НУ "ОЮА", 2020)
В посібнику розглядаються питання теорії та практики проектного менеджменту крізь призму управління підприємницьким або діловим проектом, який має маркетингову спрямованість. Призначений для студентів економічних спеціальностей, для яких підприємницька діяльність стане основною сферою прикладання отриманих знань. Докладно вивчається бізнес-планування, проектний аналіз, маркетинг, управління персоналом, економічний ризик тощо. Навчальний курс "Управління діловими проектами" для магістрів та спеціалістів передбачає ґрунтовне, багатовекторне вивчення теоретичної та методологічної бази даного напряму діяльності. Його основною метою є підготовка студентів до самостійної роботи у напрямках розробки, управління та впровадження проектів. Кожна тема завершується переліком контрольних питань, тестів та задач, які можна використовувати на практичних заняттях та проведенні різних форм контролю знань студентів.

В пособии рассматриваются вопросы теории и практики проектного менеджмента сквозь призму управления предпринимательским или деловым проектом, который имеет маркетинговую направленность. Предназначен для студентов экономических специальностей, для которых предпринимательская деятельность станет основной сферой приминения полученных знаний. Подробно изучается бизнес-планирование, проектный анализ, маркетинг, управление персоналом, экономический риск и тому подобное. Учебный курс "Управление деловыми проектами" для магистров и специалистов предполагает основательное, многовекторное изучение теоретической и методологической базы данного направления деятельности. Его основной целью является подготовка студентов к самостоятельной работе в сферах разработки, управления и внедрения проектов. Каждая тема завершается перечнем контрольных вопросов, тестов и задач, которые можно использовать на практических занятиях и при проведении различных форм контроля знаний студентов.

The manual examines the theory and practice of project management through the prism of managing an entrepreneurial or business project that has a marketing focus. It is intended for students of economic specialties, for whom entrepreneurial activity will become the main area of ​​application of the acquired knowledge. Business planning, project analysis, marketing, personnel management, economic risk are studied in detail. The training course "Business Project Management" for masters and specialists assumes a thorough, multi-vector study of the theoretical and methodological basis of this area of ​​activity. Its main goal is to prepare students for independent work in the development, management and implementation of projects. Each topic ends with a list of control questions, tests and tasks that can be used in practical classes and in carrying out various forms of monitoring students' knowledge.
Горбаченко С. А. Проектний менеджмент : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» / С. А. Горбаченко. - Одеса : НУ "ОЮА", 2020. - 263 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics