Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Безпека життєдіяльності та охорона праці" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Безпека життєдіяльності та охорона праці" Жигулін О. А. 2. Жигулін О. А. Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів 2026. 3. Жигулін О. А. Безпека виробничих процесів в агроінженерії : навчальний посібник. Ніжин, 2020. 168 с. 4. Жигулін О. А., Стрелковська І. В., Попа Л. М. Самоорганізація бізнесу з використанням інформаційних технологій : монографія. Ніжин : Вид-во НДУ імені Миколи Гоголя, 2025. 276 с. 5. Робоча програма навчальної дисципліни "Безпека життєдіяльності та охорона праці" Жигулін О. А. 6. Жигулін О. А. Цивільний захист, безпека праці та життєдіяльності : навчальний посібник. Ніжин, 2020. 277 с. 7. Жигулін О.А. Методичні вказівки до практичних робіт та самостійного вивчення дисциплін «Охорона праці та безпека життєдіяльності», «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці» для студентів технічних та економічних спеціальностей денної та заочної форми навчання. Ніжин, НДУ ім. М. Гоголя, 2018. 183 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32539