Природа поля зі статичними компонентами у лінгвальних гештальтах інвестування VS инвестирование - Новосельцева, І. В.; Новосельцева, И. В.; Novoseltseva, I. V. (Одеса : Гельветика, 2015)
У статті вирішується проблема природи польової структури лінгвального гештальту як лінгвістичної універсалії та як унікальної риси лінгвального явища; подано опис поверхневої та внутрішньої структури поля у лінгвальних гештальтах ІНВЕСТУВАННЯ та ИНВЕСТИРОВАНИЕ.
Новосельцева І. В. Природа поля зі статичними компонентами у лінгвальних гештальтах інвестування VS инвестирование / І. В. Новосельцева // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 104-107.
Keywords: лінгвальний гештальт; лінгвістична універсалія; польова теорія; синтаксичний концепт; структура поля; макроконцепт; мікроконцепт; лингеалъный гештальт; лингвистическая универсалия; полевая теория; синтаксический концепт; микроконцепт; lingual gestalt; linguistic universal; theory of the field; syntactic concept; structure of the filed; macroconcept