Кримінальний аналіз і стратегічне прогнозування в правоохоронних органах України : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека», спец. 262 «Правоохоронна діяльність» - Самойленко О. А.; Тіщенко В. В.; Цехан Д. М.; Samoilenko Olena A.; Tishchenko Valerii V.; Tsekhan Dmytro M. (Одеса : Фенікс, 2023)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти другого рівня галузі знань 26 «Цивільна безпека», спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Кримінальний аналіз і стратегічне прогнозування в правоохоронних органах України». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи. У навчально-методичному матеріалі висвітлено основи кримі- нального аналізу в правоохоронних органах. Матеріали призначені для науковців, викладачів та здобувачів закладів вищої юридичної освіти, а також будуть корисними суддям, прокурорам, працівникам правоохоронних органів, захисникам (адвокатам) та іншим фахівцям юридичного профілю.
Самойленко О., Тіщенко В., Цехан Д. Кримінальний аналіз і стратегічне прогнозування в правоохоронних органах України : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека», спец. 262 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / О. Самойленко, В. Тіщенко, Д. Цехан ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023 .– 116 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27609
Keywords: кримінальний аналіз; стратегічне прогнозування; правоохоронні органи України; criminal analysis; strategic forecasting; law enforcement agencies of Ukraine; civil security