Веб-дизайн та HTML-програмування : навчально-методичний посібник - Трофименко, Олена Григорівна; Трофименко, О. Г.; Трофименко, Елена Григорьевна; Trofymenko, Olena H.; Козін, Олександр Борисович; Козін, О. Б.; Козин, Александр Борисович; Kozin, Oleksandr B. (Одеса, 2017)
Посібник призначений для підготовки до лабораторних і самостійних робіт, які виконуються у межах навчальної дисципліни «Веб-дизайн та HTMLпрограмування». Розглянуто основні засоби проектування, макетування та редагування веб-сайтів (HTML, CSS, онлайн-конструктори сайтів) з метою набуття теоретичних знань і практичних навиків створювати якісні й цікаві вебсайти. Адже, такі вміння є важливою складовою інформаційної культури майбутнього журналіста, оскільки від того, як він зможе подати у світовому інформаційному просторі себе, коло своїх професійних та особистих інтересів або ж реалізувати в інтернеті той чи інший журналістський проект, багато в чому залежить успішність його кар’єри. Подані завдання до тринадцяти лабораторних та деcяти самостійних робіт, містить теоретичні відомості з детальним описом матеріалу та контрольні запитання, відповіді на які сприятимуть систематизації та закріпленню набутих знань у майбутніх журналістів, щоб якнайкраще підготувати їх до роботи в онлайн-ЗМІ, з сайтами редакцій та власними блогами.
Трофименко О. Г. Веб-дизайн та HTML-програмування : навчально-методичний посібник / О. Г. Трофименко, О. Б. Козін. – Одеса, 2017. – 220 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology