Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Проектування в ресторанному бізнесі" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_РП 2024 Проєктування в ресторанному бізнесі. 2_Силабус_Проектування в ресторанному бізнесі. 3_Лекційний матеріал _Проектування в ресторанному бізнесі. 4_ Методичні рекомендації_Проектування в ресторанному бізнесі. 5_Тематика та завдання для індивідуальної роботи_Проектування в ресторанному бізнесі. 6_Теми рефератів_Проектування в ресторанному бізнесі. 7_Матеріал до проведення практичних лабораторних робот_Проектування в ресторанному бізнесі.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Проектування в ресторанному бізнесі" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28553