Оптимізація параметрів групового сигналу ВОСП OTH - Педяш, Володимир Віталійович; Педяш, В. В.; Pediash, Volodymyr V.; Рихлік, К. О. (Одеса : ОНАЗ ім. О.С. Попова, 2019)
Анотація. В роботі проводиться аналіз залежності якості оптичного каналу ВОСП від параметрів групового сигналу та функціональних блоків системи передавання. Розроблена імітаційна модель каналу ВОСП з хвильовим спектральним ущільненням. Отримано результати впливу потужності сигналу передавача та ширини смуги оптичного смугового фільтру на Q-фактор. Сформульовано рекомендації щодо вибору оптимального значення вказаних параметрів.
Педяш В. В. Оптимізація параметрів групового сигналу ВОСП OTH / В. В. Педяш, К. О. Рихлік //Інфокомунікації – сучасність та майбутнє: матер. дев’ятої міжнар. наук.-пр. конф.(м. Одеса 12-15 лист. 2019 р). – Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2019. – С. 254-256.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY; Оптичне волокно; пристрої ВОСП