Медичне право : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спец. 081-Право - Тарасенко, Вікторія; Щукін, Олександр (Одеса : Феникс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для забезпечення навчальної, методичної та організаційної діяльності учасників освітнього процесу під час проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи здобувачів вищої освіти, підготовки їх до іспиту.
Тарасенко В. Медичне право : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спец. 081-Право [Електронне видання] / В. Тарасенко, О. Щукін / за заг. ред. В. С. Тарасенко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 97 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27483
Keywords: медичне право; охорона здоров’я; права людини у сфері охорони здоров’я; правовий статус медичних працівників; правовий статус пацієнтів; медична допомога; медична послуга; репродуктивне здоров'я; трансплантація органів; механізм захисту прав суб’єктів медичних правовідносин