До проблеми реалізації права на захист при перегляді судових рішень Верховним Судом України в контексті міжнародних угод - Дроздов, О. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито проблемні питання реалізації права на захист при перегляді судових рішень Верховним Судом України в контексті міжнародних угод.
Дроздов О. М. До проблеми реалізації права на захист при перегляді судових рішень Верховним Судом України в контексті міжнародних угод / О. М. Дроздов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.361-363.
Keywords: право на захист; Верховний Суд України; Європейський суд з прав людини; міжнародні угоди; Кримінально процесуальний кодекс України