Організація діяльності Національної поліції України та оперативних підрозділів : навчально-методичний посібник - Бакаянова, Нана Мезенівна; Бакаянова, Н. М.; Bakaianova, Nana M.; Кубаєнко, Андрій Володимирович; Кубаєнко, А. В.; Kubaienko, Andrii V.; Свида, Олексій Георгійович; Свида, О. Г.; Svyda, Oleksii H. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Організація діяльності Національної поліції України та оперативних підрозділів» (галузь знань 26 «Цивільна безпека», другий (магістерський) рівень, спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність») для студентів I курсу магістратури денної форми навчання.

Учебно-методическое пособие по дисциплине «Организация деятельности Национальной полиции Украины и оперативных подразделений» (область знаний 26 «Гражданская безопасность», второй (магистерский) уровень, специальность 262 «Правоохранительная деятельность») для студентов I курса магистратуры дневной формы обучения.

Educational and methodical manual on the discipline "Organization of the National Police of Ukraine and operational units" (field of knowledge 26 "Civil Security", second (master's) level, specialty 262 "Law Enforcement") for first-year full-time master's students.
Бакаянова Н. М. Організація діяльності Національної поліції України та оперативних підрозділів : навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / Н. М. Бакаянова, А. В. Кубаєнко, О. Г. Свида. – Одеса : Фенікс, 2020. – 251 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/14730
Keywords: Національна поліція України; правоохоронні органи України; навчально-методичний посібник; Национальная полиция Украины; правоохранительные органы Украины; учебно-методическое пособие; National Police of Ukraine; law enforcement agencies of Ukraine; training manual; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE