Фізика оптичного зв'язку : методичні вказівки та завдання для курсової роботи до модуля № 4 з фізики для студентів усіх спеціальностей за напрямом “Телекомунікації”, ч. 2 - Коробіцин, Борис Васильович; Горбачов, Віктор Едуардович; Криськів, С. К. (Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2008)
Курсова робота спрямована на поглиблення розуміння і засвоєння фізичних процесів, що відбуваються в напівпровідникових приладах і середовищах з яких складаються оптичні лінії зв’язку. Запропоновано тридцять варіантів курсової роботи з фізики оптичного зв’язку. Посібник містить необхідний теоретичний і довідковий матеріал. Розраховано на студентів першого курсу навчання всіх спеціальностей за напрямом “Телекомунікації”.
Фізика оптичного зв'язку: методичні вказівки та завдання для курсової роботи до модуля № 4 з фізики для студентів усіх спеціальностей за напрямом “Телекомунікації”, ч. 2 / Б. В. Коробіцин, В. Е. Горбачов, С. К. Криськів. – Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2008. – 73 с.
Keywords: Фізичні основи оптичного зв’язку; Випромінюючі напівпровідникові прилади. Світлодіоди.; Джерела когерентного випромінювання. Лазерні діоди; Напівпровідникові фотоприймачі. Фоторезистори; Фотодіоди, фотоелементи; Фототранзистори; Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Engineering physics