Основи бізнесу : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Примаченко, Іван Федорович; Капустян, Ірина Володимирівна; Кузнецова, Людмила Валентинівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Практикум призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вивчають дисципліну «Основи бізнесу». Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Основи бізнесу». У практикумі представлено практичні завдання, завдання для самостійної роботи, питання для самоконтролю, теми доповідей, індивідуальне завдання, питання до екзамену, а також список рекомендованої літератури.
Примаченко І. Ф., Капустян І. В., Кузнецова Л. В. Основи бізнесу : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2026. 56 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33633
Keywords: Основи бізнесу; підприємницька діяльність; організація бізнесу; бізнес-планування; бізнес-ідея; бізнес-модель; підприємницький ризик; управління бізнесом