Вплив духовних засад на шлюбно-сімейне право - Достдар, Руслана Миколаївна (Одеса, 2017)
У статті досліджується питання взаємодії права і системи духовних цінностей в сучасних цивілізаційних процесах. Визначається, що християнська мораль здійснила свій значний вплив на формування світогляду українського та інших європейських народів у шлюбно-сімейних правовідносинах.
Достдар Р. М. Вплив духовних засад на шлюбно-сімейне право / Р. М. Достдар // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 27. – С. 42-44.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; правова система; релігійні канони; мораль; шлюбно-сімейне право; law; legal system; religious canons; morality; marriage and family law