Математичні методи в психології: навчальнометодичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету психології, політології та соціології) - Татьянчиков, Андрій Олександрович; Татьянчиков, А. О.; Татьянчиков, Андрей Александрович; Tatianchykov, Andrii O. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Математичні методи в психології» розроблено відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни допоможе студентам орієнтуватися в методах математичної статистики, особливостях їх застосування в практичних ситуаціях, проводити кількісну обробку емпіричних даних психологічних досліджень, інтерпретувати отримані результати. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «психологія».
Татьянчиков А. О. Математичні методи в психології: навчальнометодичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету психології, політології та соціології) / А. О. Татьянчиков; кафедра психології НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : Фенікс, 2021. - 48 с.