Стратегія конфронтації в політичному дискурсі (на матеріалі слоганів німецької та української політичної реклами) - Ковальова, Т. П.; Ковалёва, Т. П.; Kovalyova, Т. P. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті досліджуються мовленнєві тактики експліцитного й імпліцитного вираження конфронтаційних відносин між учасниками політичної комунікації в німецьких та українських політичних слоганах. Зіставний аналіз мовних аспектів комунікативної взаємодії в умовах політичного конфлікту розкриває особливості досліджуваних національних політичних дискурсів.
Ковальова Т. П. Стратегія конфронтації в політичному дискурсі (на матеріалі слоганів німецької та української політичної реклами) / Т. П. Ковальова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 119-124.
Keywords: стратегія конфронтації; комунікативна тактика; експлікація/імплікація; політичний дискурс; політичний слоган; стратегия конфронтации; коммуникативная тактика; экспликация/импликация; политический дискурс; политический слоган; confrontation strategy; communicative tactics; explication/implication; political discourse; political slogan