Приватно-правові аспекти регулювання психотерапевтичної діяльності в Україні - Адамова, Олена Семенівна; Adamova, Olena S. (Одеса : Фенікс, 2026)
Актуальність дослідження приватно-правових аспектів регулювання психотерапевтичної діяльності в Україні зумовлена комплексом правових, соціальних та інституційних чинників.
Адамова О. С. Приватно-правові аспекти регулювання психотерапевтичної діяльності в Україні. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 75-78. URL: https://doi.org/10.32837/11300.32977
Keywords: приватне право; захист прав особи; охорона психічного здоров’я; саморегулівні організації; private law; protection of individual rights; mental health care; certification; self- regulatory organizations; сетрифікація