Виникнення інституту судового представництва і захисту у Київській Русі - Лисенко, Є. А. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті розглянуто історично-правові аспекти та проаналізовано стадії судового представництва Київської Русі. Значну увагу зосереджено на основних положеннях судового представництва і захисту під час судових розглядів та важливості встановлення справедливості відносно сторін.
Лисенко Є. А. Виникнення інституту судового представництва і захисту у Київській Русі / Є. А. Лисенко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.100-101.
Keywords: суд; судовий захист; судовий захист Київської Русі; судове представництво; видоки й послухи; історична форма адвокатури