Розробка концепції і створення авторської радіопрограми про перебіг реабілітації поранених бійців «Одужання захисникам!» - Андрейченко, М.; Андрейченко, Марія (Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
У статті розглядаються особливості розробки та виробництва радіопрограм в умовах війни на тему "Одужання звхисникам". Проаналізовано особливості виробництва радіопрограми військового спрямування. The article focuses on the peculiarities of development and production of radio programmes in the conditions of war on the topic "Recovery for the defenders". The peculiarities of producing a military radio programme are analysed.
Андрейченко М. Розробка концепції і створення авторської радіопрограми про перебіг реабілітації поранених бійців «Одужання захисникам!» / Марія Андрейченко // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 березня 2024 р.) / [наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська]. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024. – С. 7-8.
Keywords: інформаційний вплив; радіомовлення; журналістські програми; сучане радіо; підкасти; війна; військове радіомовлення; новини; information influence; radio broadcasting; journalistic programs; modern radio; podcasts; war; military broadcasting; news