Реалізація прав національних меньшин (греків, болгар та вірменів) на віросповідання на півдні Російської імперії - Шевчук-Бєла, Яна Валеріївна (My University, 2009)
В статье проанализированы особенности создания нормативно-правовой базы и ее практического применения в отношении прав национальных меньшинств (греков, болгар, армян) в области вероисповедания.

Characteristic features of drafting the normative-legal basis concerning national minorities rights (the rights of the Greek, Bulgarian, Armenian) in the areas of religion.
Шевчук-Бєла Я.В. Реалізація прав національних меньшин (греків, болгар та вірменів) на віросповідання на півдні Російської імперії / Я.В. Шевчук-Бєла // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (керівник авт. кол.), Л. І. Кормич (ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; ОНЮА, Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса, 2009. – Вип. 37. – С. 354-361.
Keywords: національні меншини; грекі; болгари; вірмени; віросповідання; Російська імперія; национальные меньшины; греки; болгары; армяне; вероисповедание; Российская империя; national Minorities; Greeks; Bulgarians; Armenians; worship; Russian Empire