Принцип історизму в дослідженні системи кримінального судочинства України - Суботін, Д. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті визначено питання принципу історизму в дослідженні системи кримінального судочинства України. Проаналізовано основні історичні етапи появи положень, які поступово почали становити собою систему принципів кримінального права зокрема та системи права загалом.
Суботін Д. В. Принцип історизму в дослідженні системи кримінального судочинства України / Д. В. Суботін // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.394-396.
Keywords: кримінальне судочинство; принципи кримінального права; принцип історизму; механізм кримінально-правового права; історія кримінального процесу