Відшкодування шкоди, завданої неповнолітніми особами:питання теорії та практики - Гроза, Андрій Андрійович; Шор, Анастасія Максимівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена дослідженню особливостей відшкодування шкоди, завданої неповнолітньою особою. Проаналізовано, що необхідно вдосконалити чинне цивільне законодавство у питанні щодо особливостей відшкодуваня шкоди, завданої особами, які не досягли повноліття.
Гроза А. А., Шор А. М., Відшкодування шкоди, завданої неповнолітніми особами: питання теорії та практики / А. А. Гроза., Шор А. М. // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 83-86.
Keywords: недоговірні зобов'язання; відшкодування шкоди; завдання шкоди малолітньою особою; деліктоздатність