Роль молоді в процесі соціально-економічної трансформації України - Каретна, Ольга Олександрівна; Каретная, Ольга Александровна; Karetnaja, О. (My University, 2012)
The article is devoted to consideration of problem of young people participation along socio-economic and cultural changes of development in Ukraine. Problems of youth policy, approaches to its understanding are also analysed.
Каретна О. О. Роль молоді в процесі соціально-економічної трансформації України / О. О. Каретна // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 228-235.
Keywords: молодь; соціально-економічна трансформація; молодіжна політика; культурний розвиток; молодежь; социально-экономическая трансформация; молодежная политика; культурное развитие; youth; socio-economic transformation; youth Policy; cultural development