Сучасне шахрайство у сфері платіжних систем - Чіпко, Наталія; Чіпко, Н.; Chipko, Nataliia (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах розглядаються сучасні форми шахрайських дій у сфері платіжних систем. Особливу увагу приділено найпоширенішим видам та схемам шахрайства. Проаналізовано основні причини поширення незаконних операцій у платіжному середовищі, недосконалість систем захисту та активний розвиток цифрових технологій.
Чіпко Н. Сучасне шахрайство у сфері платіжних систем. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 531-535. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33589
Keywords: шахрайство; веб–сайт; цифрові платіжні системи; фішинг; фармінг; скімінг