Примирні процедури з вирішення трудових спорів - Дейнека, Володимир Миколайович; Дейнека, Владимир Николаевич; Dejneka, Vladimir N. (Одеса : Фенікс, 2014)
У статті характеризуються примирні процедури з вирішення індивідуальних трудових спорів та колективних трудових спорів і конфліктів. Вносяться пропозиції щодо удосконалення юридичного забезпечення примирних процедур за чинним трудовим законодавством і проектом Трудового кодексу України.

Conciliation to resolve individual labor disputes and collective labor disputes and conflicts is characterized in the article. Proposals are made for improvement of legal enforcement of conciliation procedures under current labor legislation and draft Labour Code of Ukraine.

В статье характеризуются примирительные процедуры по разрешению индивидуальных трудовых споров и коллективных трудовых споров и конфликтов. Вносятся предложения по совершенствованию юридического обеспечения примирительных процедур по действующему трудовому законодательству и проекту Трудового кодекса Украины.
Дейнека В. М. Примирні процедури з вирішення трудових спорів / В. М. Дейнека // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукраїнський центр гендерних проблем. – Одеса : Фенікс, 2014. – Вип. 53. – С.342-349.
Keywords: індивідуальні трудові спори; индивидуальные трудовые споры; individual labor disputes; колективні трудові спори; collective labor disputes; коллективные трудовые споры; примирні процедури; примирительные процедуры; conciliation procedure; вирішення трудових спорів; settlement of labor disputes; решения трудовых споров