До питання про правові засади управління державною службою - Бондаренко, К. В.; Бондаренко, Е. В.; Bondarenko, K. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтяю присвячено аналізу та характеристиці особливостей системи правових засад управління державною службою в Україні.
Бондаренко К. В. До питання про правові засади управління державною службою / К. В. Бондаренко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 294-300.
Keywords: державна служба; державне управління; управління державною службою; правові засади; государственная служба; государственное управление; управление государственной службой; правовые основы; state service; state regulation; state service regulation; legal basis