Безпека життєдіяльності : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в галузі знань С «Соціальні науки, журналістика та інформація» - Аркуша, Лариса Ігорівна; Чернов, Олександр Віталійович; Басалюк, Наталія Василівна; Стаурська, Олександра Миколаївна; Чумак, Сергій Прокопійович; Пишненко, Ірина Юріївна (Одеса : Фенікс, 2026)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань С «Соціальні науки, журналістика та інформація» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Аркуша Л. І., Чернов О. В., Басалюк Н. В., Стаурська О. М., Чумак С. П., Пишненко І. Ю. Безпека життєдіяльності : метод. вказівки для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти в галузі знань С «Соціальні науки, журналістика та інформація» / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. 30 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33677
Keywords: Теоретичні основи безпеки життєдіяльності; алгоритми та стандарти надання домедичної̈ та невідкладної допомоги; ситуації природнього та техногенного характеру; правила протипожежної безпеки; правила попередження можливості виникнення пожеж; основи техногенної безпеки; види ушкоджень в бойових і не бойових умовах; експлуатація технічних засобів протипожежного захисту