Шерешевські читання. Оновлення цивільного кодексу України: концептуальні засади - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2020)
Збірка містить матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем цивільного права та процесу, права власності, ІТ-права та інших галузей приватного права, які були оприлюднені на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Оновлення Цивільного кодексу України: концептуальні засади» 11 грудня 2020 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямовано на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженнями науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції 11 грудня 2020 року
Keywords: цивільне право; цивільний процес; право власності; ІТ-право; приватне право; цивілістика; civil law; civil proceedings; property right; IT law; private law